followers

Hyee Ollz ! Thanks For Visit..

Me, MySelf n I

My photo
HalOoooww Hyee!! My Name Is Noor Qhalyda Bt Noor Azman.. Juzt Call Me LyDa OK ....... ! n Name manja DiDa (perasan lah plax)... hahaha... I 20 Year Old yew jangan Salah Lax K... Made In Kelantan... I'm Juzt a Simple Girl :). I'm Friendly Act ;p And I'm Not A Person As You All Think . Dislike Me ? Okayy . You Can Go Form My Blogger .. ThankYou And Good Baiiiii ;p

Monday, August 6, 2012

PLKN In Memories


Seriously sekarang aku rindu giler kat kem.. Rindu saat2 berbaris kat padang kawad , Rindu time kat dewan makan n Rindu time kelas... Adoiii ~ Banyak kenangan suka , duka aku sepanjang 2bulan lebih kat kem to..time kat kem, 1hari jep aku da rase cam 1bulan kat sana..tak habes2 cakap nak balik..nak balik jep..haa tapi bila da balik , tahu rindu n nak kembali balik kat sana..sume to da p0n jadi kenangan bagi aku...aku tak kan lupe kan saat2 ngan rakan2 seperjuangan wira dan wirawati yang macam2 ragam n perangai..Kat situ aku kenal macam2 perangai orang..Terutama sekali , budak2 dorm aku..macam2 ragam, ade2 jep cite dorang sume..hurmm Tapi...Sedih sangat2 bila hari last nak balik..sedih nak berpisah ngan wirawati yang rapat ngan aku... n ngan wira yang aku minat...ceehhh ! sempat lagi...hahahaha...hurmmm tapi biar lah , bila da balik sume da p0n wat haluan masing2 , termasuk lah aku...then tutup cite sal KTM , Terus kan cite aku bersame orang2 yang aku sayang kat kelantan ni... Sekian ;)

                                   
Pertama kali aku jejak kan kaki ke KTM, letih giler time ni , macam2 step kene wat... tapi hepy jgk...huhu...



                           
                                           Kelas pertama aku , kelas CB 1 (kelas pembinaan kreater)



          Berbaju jelajah janji di tepati ..kene bersenam lax pagi2..macam2 ley tgk orang bersenam.huhu ;)


Berposing jap....berbaju full loreng..-Di jelajah janji di tepati at taiping. ;)

Sebelum nak nyanyi takut sioott.. tapi kontrol rilex jep..huhu
Kali pertama lah aku nyanyi ..huhuhu..best lax time ni..enjoy jep.. :P

Woouuw , Bravo Juara lah...tak sia2 aku nyanyi untuk kompeni ni..hehehe :)



With cikgu fida yang nak sangat aku nyanyi untuk kompeni bravo... ^_^


Rakan Seperjuangan
Rakan Seperjuangan
Si Budak spec besar...Mimiy..budak yg slalu kene tinggal sbb suke lambat :P
Rakan seperjuangan
time kawad , rindu sangat2 nak kawad balik... hurmm :(
aktiviti last kami...wirajaya...dengan jaya nya aku berjaya masuk utan...hehheh :)
Okay , Berposing last nk balik daa...sedih sngt bile nk berpisah.. :(
wouww... balik....time da last nk balik..Okay Bye2 KTM. :(